PÁSKOM 1802 GASZTROMŰHELY
2023-07-29 - Vacsora est koktélokkal.



Foglalás
2023.07.29.
Páskom 1802 koktél est.
Séf: Ruprecht László
Szakmai életút:
Neves ötcsillagos szállodákban és éttermekben dolgozott, tanult Franciaországban és Németországban,
mesterkurzuson vett részt Párizsban, és megszerezte az Ecole Lenotre francia iskola
akadémiai Chef diplomáját. 2005-ben a magyar nemzeti szakács válogatott csapatkapitánya,
2011-ben pedig az EU-elnökség gasztronómiai tanácsadója volt. Szakmai tanácsadóként, segítette, vidéki éttermek és szállodák, nyitását és munkáját amelyek közül a Michelin nemzetközi kalauz is többet díjazott, vagy ajánlott. Több országban képviselte hazánkat gasztronómiai rendezvényeken Londontól , Párizson át Japánig. Pannónia Gasztrohajó egyik megálmodója. A Stílusos Vidéki Éttermiség elnöke.
Neves ötcsillagos szállodákban és éttermekben dolgozott, tanult Franciaországban és Németországban,
mesterkurzuson vett részt Párizsban, és megszerezte az Ecole Lenotre francia iskola
akadémiai Chef diplomáját. 2005-ben a magyar nemzeti szakács válogatott csapatkapitánya,
2011-ben pedig az EU-elnökség gasztronómiai tanácsadója volt. Szakmai tanácsadóként, segítette, vidéki éttermek és szállodák, nyitását és munkáját amelyek közül a Michelin nemzetközi kalauz is többet díjazott, vagy ajánlott. Több országban képviselte hazánkat gasztronómiai rendezvényeken Londontól , Párizson át Japánig. Pannónia Gasztrohajó egyik megálmodója. A Stílusos Vidéki Éttermiség elnöke.
dr.Pálffy László Bartender
A MOBILKOKTÉL vezetőtársa vagyok, hivatalosan jogász doktorként végeztem, de nagyon hamar inkább a vendéglátást választottam.
Bartenderként a Boutiq' Bárban jártam végig a híres inas programot majd voltam a bár vezető bartendere és barmanagere, miközben beutaztam a világot, dolgoztam az USA-ban, Mexikóban és Németországban is. Az elmúlt két évben a Mobilkoktéllal prémium cocktail cateringet nyújtunk az ország teljes területén, a 10 fős kóstolóktól az 500 fős céges koktélozásig. Projektszerűen dolgozom együtt vendéglátóhelyekkel: továbbképzéseket tartok, koncepció-fejlesztésben és menü-kialakításban nyújtok segítséget. Töretlenül hiszek benne, hogy a közös étel és italfogyasztást az emberi tényezők, az együtt töltött idő határozza meg: ebben legalább olyan fontos szerepünk van nekünk, embereknek, vendéglátóknak, mint az általunk felszolgált fogásoknak.
Asztalfoglalás és információ: : +36 30 362 1194
gasztromuhely@paskom1802.hu