×

Mivel tud a PÁSKOM COTTAGE hozzájárulni esküvőjük emlékezetes pillanataihoz?

Bensőséges hangulatú, családias esküvői helyszín vagyunk.
70- (max.) 110 fős násznépnek tud helyet biztosítani és 25-(28) főt tud elszállásolni (6 db 2 ágyas szobában és 3 db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas lakosztályban) vendégházunk. Szeretnénk jelezni, hogy mozgáskorlátozottakat szállóvendégként nem tudunk fogadni, a rendezvényen való részvételüknek természetesen nincs akadálya. Partner szállásadóinknál még kb. 75 fő szállásolható el. A rendezvény ideje alatt a rendezvény helyszín és a szálláshelyek között helyi szolgáltató által van lehetőség transzfer biztosítására.

A közel 1 Ha-os parkunk ideális a polgári szertartás helyszínének. Kívánságukra helyi anyakönyvvezető vendégházunkban előzetesen egyeztetve bonyolítja a szertartást.

Időpont kiválasztása

A Páskom egész évben vállal esküvői rendezvényeket. Téli hónapokban max. 40 főre, tavasztól őszig 70- 110 fős rendezvényeket vállalunk. A minimum létszám felnőtt vendégekre értendő. A konkrét időpont meghatározásához – a ház foglaltsága tekintetében – egyeztetés szükséges.

A minimum foglalható éjszakák száma esküvő estén 2 éjszaka/teljes vendégház. A rendezvényt az érkezést követő napra tudjuk vállalni. A szálláshely ára tartalmazza a Páskom szállóvendégeinek reggelijét, a létesítményeink és a wellness rész használatát a házirend alapján. A helyszín az érkezés napján 15:00 órától foglalható el, a távozás napján 11:00 óráig kérjük a kijelentkezést. Szíves megértésüket kérjük, de ezen időpontoktól különleges esetben sem tudunk eltérni, mivel vendégházunk jellemzően a következő napon is teltházzal üzemel és 11-15 óra közti időszak áll rendelkezésünkre rendrakás, takarítás céljára.

 

Felszerelt rendezvény helyszín

Téli hónapokban a kisebb rendezvényeket (max. 40 főig) a Páskom Cottage éttermében bonyolítjuk. Minden egyéb rendezvény megvalósítására, az erre a célra kialakított önálló Rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésre. Felszereltsége: 12 db 180 cm átmérőjű körasztal (10-11 fő/asztal), fehér Chiavari székekkel, 6 db könyöklővel, 12 db bankett asztal, földig érő terítők minden asztal típushoz, a vendéglátáshoz szükséges teljes eszközfelszerelés, 2 db 20 ágú, nagyméretű egyedi csillár, 12 db háttérvilágító lámpa, vörösfenyő padozat és a sátorhoz tartozó férfi, női mosdó. A Rendezvényhelyszín mennyezeti fehér selyem dekorral ellátott.  Igény esetén oldalfalak és asztalok dekorálása lehetséges a megrendelő igénye szerint, melyhez ajánljuk együttműködő partnereinket vagy az önök által szabadon választott szolgáltatót.


Étel és Ital ajánlatok

A rendezvényen tálszervizes felszolgálást nyújtunk. A rendezvény vendéglátásának végső kialakítására az Önökkel történt egyeztetést követően van mód. Mellékeljük Menü- és Italsor javaslatainkat, melyek tartalmaznak választható szolgáltatásokat. A Páskom Vendégház konyhája enyhe glutén-, laktózérzékenységet, valamint vegetáriánus étkezési igényeket tud vállalni, fokozott figyelmet igénylő gluténmentes, vegán étkezést nem.


Személyes egyeztetés

A részletek kidolgozásához elengedhetetlen egy személyes beszélgetés. Az étel és italsor meghatározása az események, időpontok összehangolása ezt szükségessé teszi. Ezt követően készítjük el konkrét, személyre/eseményre szabott kalkulációnkat. Személyes megbeszélésre munkanapokon, hétfő-csütörtök időszakban van lehetőség, mellyel kapcsolatban kérjük, előre egyeztessenek időpontot. (Péntek-szombat- vasárnapi egyeztetésekre szíves elnézésüket kérjük, de kivételes esetben sincs mód. Megértésüket köszönjük!)

Tudjuk, hogy az esemény költségvetésének összeállítása a jó tervezésnél igen fontos szempont. Ezért mellékletünkben összeállítottunk irányárakat szolgáltatásainkból. Mellékeltünk egy táblázatot, mely segítséget nyújt egy alapkalkulációhoz.

Esküvői helyszínünk képekben: https://paskom.hu/eskuvok-gallery/

Páskom Cottage - Esküvői videó: https://www.youtube.com/watch?v=O2CYYaAnQ3c

Remélem felkeltettük érdeklődésüket és egy személyes találkozó alkalmával részleteiben is tárgyalhatunk konkrét megvalósításról.

Telefon (H-P 8:00 – 17:00 óra): +36-30/362-1194    

Email: info@paskom.hu