Mivel tud a PÁSKOM COTTAGE**** hozzájárulni egy esküvő emlékezetes pillanataihoz?

Bensőséges hangulatú, családias esküvői helyszín vagyunk.
80- (max.) 110 fős násznépnek tud helyet biztosítani és 25-28 főt tud elszállásolni (6 db 2 ágyas szobában és 3 db 3-4 ágyas, 1 db 4 ágyas lakosztályban) vendégházunk. Partner szállásadóinknál még kb. 50 fő szállásolható el. A rendezvény ideje alatt a rendezvény helyszín és a szálláshelyek között transzfer biztosítható helyi szolgáltató által.

A közel 1 Ha-os parkunk ideális helyszín a polgári szertartás helyszínének. Kívánságukra helyi anyakönyvvezető vendégházunkban előzetesen egyeztetve bonyolítja a szertartást.

Időpont kiválasztása

A Páskom egész évben vállal esküvői rendezvényeket. Téli hónapokban max. 40 főre, tavasztól őszig 80- 110 fős rendezvényeket vállalunk. A minimum és maximum létszám felnőtt vendégekre értendő. A konkrét időpont meghatározásához – a ház foglaltsága tekintetében – egyeztetés szükséges.

A minimum foglalható éjszakák száma esküvő estén 2 éjszaka/teljes vendégház. A szálláshely ára tartalmazza a 28 fő Páskom szállóvendég reggelijét, a létesítményeink és a wellness rész használatát. A helyszín az érkezés napján 15:00 órától foglalható el, a távozás napján 11:00 óráig kérjük a kijelentkezést. Szíves megértésüket kérjük, de a 11 órai távozástól különleges esetben sem tudunk eltérni, mivel vendégházunk jellemzően a következő napon is teltházzal üzemel és 11-15 óra közti időszak áll rendelkezésünkre rendrakás, takarítás céljára. Amennyiben ez zavaró körülmény lehet, az esküvői rendezvény pénteki napon is megtartható. Így szombaton a pihenés, vasárnap nyugodt, időben történő távozás lehetséges. Ez az Önök döntése.

Felszerelt rendezvény helyszín

Kisebb rendezvényeket (max. 40 főig) a Páskom Cottage éttermében bonyolítjuk.

Nagy rendezvényekhez kialakított önálló Rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésükre. Felszereltsége: 12 db 180 cm átmérőjű körasztal (10-12 fő/asztal), fehér Chiavari székekkel, 6 db könyöklővel, 12 db bankett asztal, földig érő terítők minden asztal típushoz, a vendéglátáshoz szükséges teljes eszközfelszerelés, 2 db 20 ágú, nagyméretű egyedi csillár, 12 db háttérvilágító lámpa, vörösfenyő padozat és a sátorhoz tartozó férfi, női mosdó. A Rendezvényhelyszín mennyezeti fehér selyem dekorral ellátott. Igény esetén oldalfalak és asztalok dekorálása lehetséges a megrendelő igénye szerint, melyhez ajánljuk együttműködő partnereinket vagy az önök által szabadon választott szolgáltatót.

Étel és Ital ajánlatok

A rendezvényen tányér szervizes vagy kombinált (tányér és tál) szervizes felszolgálást nyújtunk. A rendezvény vendéglátásának végső kialakítására az Önökkel történt egyeztetést követően van mód. Mellékeljük Menü- és Italsor javaslatainkat, melyek tartalmaznak választható szolgáltatásokat.

Személyes egyeztetés

A részletek kidolgozásához elengedhetetlen egy személyes beszélgetés. Az étel és italsor meghatározása az események, időpontok összehangolása ezt szükségessé teszi. Ezt követően készítjük el konkrét, személyre/eseményre szabott ajánlatunkat. Személyes megbeszélésre munkanapokon, hétfő-csütörtök időszakban van lehetőség, mellyel kapcsolatban kérjük, előre egyeztessenek időpontot. (Péntek-szombat- vasárnapi egyeztetésekre szíves elnézésüket kérjük, de kivételes esetben sincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!)

Remélem felkeltettük érdeklődésüket és egy személyes találkozó alkalmával részleteiben is tárgyalhatunk konkrét megvalósításról. 

Recepció, foglalás információ:  (H-P 8:00 – 17:00 óra): +36 30 362 1194

Páskom Vendégház: +36 30 4003 450