Kisfaludy Banner_wow_banner_fekvo_szoveg_v2
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg
• a Kedvezményezett neve: „Gasztro-99” Vendéglátóipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
• a támogatott projekt címe: GASZTROMŰHELY létrehozása
• pályázat azonosító száma: ET-2021-02-089
• a szerződött támogatás összege: 60 000 000 Forint
• a támogatás mértéke (%-ban): 100%
• a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
Az eddigi működési tapasztalataink alapján a fejlesztések megvalósításával célunk a látogatottság növelése, minőségi szolgáltatási kínálat bővítése:
1. A támogatott vendéglátóhely használatához közvetlenül kapcsolódó telekhatáron belüli fejlesztések, 3 részből álló épületegyüttes teljes felújítása.
2. Látványkonyha és Oktatóhelyszín létrehozása.
3. Modern konyhatechnológia eszközökkel Catering szolgáltatások fejlesztése és szakemberképzés a vendéglátásban.
4. Rövid ellátási láncra alapozva a helyi termelők széles körének bevonása a beszállítói körbe.
5. A szolgáltatás fejlesztéssel az árbevétel növelése

A projektek fontos célja, hogy a szolgáltatásfejlesztés révén a vendéglátóhely képesek legyenek oldani a szezonalitásból fakadó egyenetlenségeket. Szezonon kívüli tematikus és oktatási programok kínálatával, külsős Catering biztosításával növelve a vendéglátóhely kihasználtságát és ennek következményeként növelve az árbevételt.


A fejlesztésekkel a következőket tudtuk elérni:

A Lajoskomárom, 3581/2 Hrsz-ú zártkerti ingatlanon megvalósította a 3 épületrészből (Konyha, pince étterem, présház) épületek teljes felújítását, korszerűsítését. Az épület felújítási munkálatai nem voltak engedély kötelesek. Külső és belső design tervek készültek a tervezési folyamatban, melyek meghatározták az épületek funkcionális elrendezését, méreteit, a beépítéshez használt anyagokat, látvány elemeket.


Elsőként megtörtént a pince étterem vízszigetelése egy speciális oxidtron vakolóanyaggal; a konyha rész tetőszigetelése, gipszkarton felületek kialakítása. Mindhárom épület elektromos hálózatát az áram teljesítmény növelését követően újra kellett építeni a vezeték rendszer bevésésével, vezetékekkel, kapcsolótáblákkal a tervezett üzemi konyhatechnológia készülékeihez igazítottan. Kültéri világításhoz földkábelezés és berendezések telepítése történt. Ezt követően megtörtént a vakolatok javítása, burkolási munkák, belső- és külső falburkolatok, díszburkolatok, lépcsők kialakítása, belső- és külső festések és mázolások. Szerelvényezések, Nobo fűtő elemek, légkondicionáló és páraelszívó és légtechnikai berendezések, konyhatechnológiai berendezések telepítése. Zárásként a konyha és látványkonyha modern konyhai berendezésekkel történő felszerelése; helyiségekben és teraszokon új vendéglátó bútorok telepítése történt. Megvalósult a GASZTROMŰHELY, mely korszerű és színvonalas terepévé válhat egy XXI. századi műhelymunkának.

• a támogatott projekt befejezési dátuma: 2022.12.01.
Phone: +36 30 362 1194
E-mail: gasztromuhely @ paskom1802.hu
8136, Lajoskomárom Parti pincék
NTAK nyilvántartási szám: PA21000078