Szolgáltatási tájékoztató A-Z

AKADÁLYMENTESÍTÉS Vendégházunkban egy mozgáskorlátozottak számára kialakított lakrész található, ez a ZWEIGELT lakrész.
AJÁNDÉK UTALVÁNY Kérjük, amennyiben Ajándék Utalvány felhasználásával kívánja rendezni a számlát, ezt érkezést követően – számla kiállítása előtt – jelezze a recepción. Amennyiben foglaláskor közli az utalvány számát, eltekintünk a foglaló összegétől.
ÁGYAK ELRENDEZÉSE Lehetőség, hogy az ágyak franciaágyas elhelyezési módját – külön kérésre –megváltoztatjuk. Igényét kérjük előre jelezni!
ÁGYNEMŰ CSERE Az ágyneműt és a törölközőket 3 naponta cseréljük (heti kétszer). Gyakoribb igény esetén felár ellenében biztosítjuk. Igényét jelezze a recepción!
BANK- és HITELKÁRTYÁK A recepción mód van a készpénzes fizetés mellett bankkártyás, hitelkártyás; SZÉP kártyás fizetésre.
BEJELENTKEZÉS – ÉRKEZÉS Vendégeink 15:00 órától – 20:00 óráig foglalhatják el a szobákat / lakrészeket. Étterem részben található recepciós pultnál adjuk át a kulcsokat. Kérjük, hogy a kulcsokat tartsák maguknál és csak távozáskor adják le a recepción!
BIZTONSÁG – ÉRTÉKMEGŐRZÉS Kérjük – a biztonság érdekében – mindig zárja be a szobát, használja a széfet. A szobákban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni. A házban éjszakai portaszolgálat nincs. Probléma esetén kérjük, hívja a +36 30 4003450 vagy a 107-es számot. A szobában felejtett értéktárgyakat 30 napig megőrizzük, kérésre és a költség vállalása mellett postázzuk a megadott címre.
CIPŐÁPOLÁS Szobákban bekészítve megtalálja a szükséges eszközöket.
CSOMAGMEGŐZÉS Érkező és távozó vendégek részére biztosítjuk 24 órára a csomagok megőrzését. Igényét jelezze a recepción!
CSOPORTOS VENDÉGFOGLALÁS Ha Ön Csoportos foglalás keretében vendégünk, a szállás díját egy összegben a foglalást bonyolító személlyel tudjuk elszámolni. Kérjük előre jelezze, ha egyéni fogyasztását a szobaszámlára kéri felszámolni!
DOHÁNYZÁS Vendégház teljes területe nemdohányzó. Dohányzásra csak az arra kijelölt helyeken van lehetőség (ezek a terasz részek). Felhívjuk figyelmét, hogy a szobákban történő dohányzás esetén 15000,- Ft/szoba extra takarítási díjat számolunk fel!
ELUTAZÁS /TÁVOZÁS Elutazás napján a szoba 11:00 óráig áll a vendégeink rendelkezésére.

 

ETETŐSZÉK Kérésre díjtalanul biztosítjuk.
ÉTKEZÉS Vendégházunkban étteremi helyiség működik, a szobákban kérjük mellőzzék az étkezést..
ÉTTEREM Éttermünk 35 fő befogadására alkalmas.

REGGELI naponta 8:00 és 10:00 óra között büféasztalról,

EBÉD igény esetén a szolgáltatást a Lajoskomárom központjában működő ERESZ ÉTTEREM biztosítja hétköznapokon 14:00 óráig.

Hétvégén (szombat-vasárnap) a helyszínen (PÁSKOM étterme) 12:00 – 14:000 A’la Carte kínálattal

Vacsora naponta 18:00 – 21:00 óra között A’la Carte kínálattal

Aktuális kínálatunkat a fali krétatáblán tüntetjük fel. VACSORA: minden nap 18:00 órától a Páskom Éttermében rendelkezésre áll.

ÉTELALLERGIA, KÜLÖNLEGES ÉTREND Kérésre biztosítjuk, igényét jelezze a recepción/éttermünkben!
FITNESS / SPORT Vendégházunkban és környékén több sportolási lehetőség biztosított (Nordic Walking, futás, úszás, labdarúgás, tollas, kerékpározás). Kérje munkatársunk tájékoztatását a konkrét lehetőségről! A rendelkezésünkre álló sportszereket ingyenesen biztosítjuk.
FIZETŐESZKÖZ Készpénz (forint, euro) bankkártya, hitelkártya, SZÉP kártya. Átutalást csak előre utalással (díjbekérővel) tudjuk elfogadni, továbbá az előleg átutalásánál.
FÜRDŐKÖNTÖS Fürdőköntös használata díjtalan, melyet korlátozott számban tudunk biztosítani. Kérjük jelezze igényét munkatársunknál!
GYEP, PARKFENNTARTÁS Heti 3 alkalommal vágjuk a park gyepszőnyegét. Igyekszünk vendégeink pihenését legkevésbé zavarni e munkafolyamattal. A reggeli időszakban tájékoztató táblán jelezzük, mely időpontban tervezzük a fűnyírást. Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük, amennyiben mégis zavarnánk a nyugalmat!

Öntöző rendszerek évszaktól és időjárástól függően jellemzően 22:00 és 6:00 óra között működnek.

GYERMEKÁGY Utazó ágy méretű gyermekágyat tudunk biztosítani, igényével kérjük, forduljon a recepcióhoz. Tájékoztatjuk, hogy standard szobáinkban nem vagy csak a komfort csökkenésével helyezhetők el.
GYERMEKFELÜGYELET / VIZES LÉTESÍTMÉNYEK HASZNÁLATA Üzleti filozófiánk és adottságaink okán Vendégházunk nem gyermekbarát hely. Számunkra elsődleges a csend és nyugalom biztosítása a felnőtt vendégek számára. Vízi létesítményeink, wellness részlegünk gyermekek számára felügyelet nélkül veszélyesek, ezért használatuk 14 év alatt szülői felügyelet mellett és korlátozottan a vendégházzal történő egyeztetéssel lehetséges. Tisztelettel kérjük megértésüket!
GYÓGYSZER, KÖTSZER Amennyiben gyógyszertári termékekre lenne szüksége, kérje munkatársunk segítségét a recepción. Vény nélküli alap gyógyszerekkel, kötszerekkel rendelkezünk. Hétköznapokon Lajoskomárom központjában Gyógyszertár üzemel.
HAJSZÁRÍTÓ Minden fürdőszobákban és a szaunaházban is megtalálható.
HÁZI KEDVENCEK (kutya, macska, egyéb) Vendégházunk háziállatokat nem fogad.
HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁS / ROVAROK, SZÚNYOGOK Szobai termosztátok alap hőmérséklet beállítása 20-21 °C téli időszakban. Kérje munkatársunk segítségét az ettől eltérő állításhoz. Nyári időszakban helyiségeink csak részben légkondicionáltak, ezért rovarhálóval ellátott ablakokon tudjuk a szellőztetést megoldani. Vendégházunk a természet része, ezért környezetünkben szúnyogok, rovarok élnek; a fény vonzza őket. A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy a nem rovarhálós nyílászárókat (ajtókat) tartsák csukva. Megértésüket Köszönjük!
INTERNET A vendégház teljes területén ingyenes WI-FI internet áll rendelkezésre. KÓDJA: panzio2015
ISTENTISZTELET Lajoskomáromban Evangélikus, Római Katolikus és Református gyülekezetben zajlik aktív hitélet. Három templomban vasárnapi napon 10 – 11 órai kezdettel látogathatók az istentiszteletek és mise.
JAKUZZI Vendégeink pihenését szolgálja a 6 személyes kinti és a 3 személyes beltéri jakuzzi. Használata díjmentes. Kérje munkatársunk segítségét a kezeléssel kapcsolatban! Kérésükre munkatársaink a megrendelt italokat a medencénél felszolgálják. Kérjük az üvegpoharak használatát nagy körültekintéssel tegyék a sérülések elkerülése miatt! 14 év alattiak csak szülői felügyelettel használhatják!
KERÉKPÁR KÖLCSÖNZÉS Kerékpárokat kölcsönzési díj nélkül – korlátozott számban – biztosítjuk. Kérjük a recepciónál jelezzék az igényt!
KIRÁNDULÁSOK Környékbeli helyekről, aktuális kulturális programokról a recepción elhelyezett kiadványokból, honlapunkról (www.paskom.hu) és munkatársainktól tájékozódhat.
KIJELENTKEZÉS / TÁVOZÁS A szoba távozás napján 11:00 óráig áll a vendégek rendelkezésére. Távozáskor a Recepciónál tudják a szállás és a fogyasztás díját kifizetni készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Kérjük nem feledjék a szobakulcsokat leadni! Köszönjük!
KLÍMABERENDEZÉS Klímával felszerelt helyiségeinkben a berendezések nem kapcsolnak le automatikusan, ha elhagyják a lakrészt. Kérjük a jó gazda gondosságával kapcsolják ki és be, illetve határozzák meg az ideális hőfokot. Köszönjük!
KONFERENCIA 14 fős kis konferencia terem áll rendelkezésre, melynek felszereltsége: projektor, vetítő vászon, flipchart. A teremhez egy teakonyha tartozik, hűtővel, kávégéppel, poharakkal. Használat díját egyedi ajánlat tartalmazza.
KULCS Kérjük, hogy a kulcsokat tartsák maguknál és csak távozáskor adják le a recepción! Kulccsal kapcsolatos probléma esetén keresse a recepciót!
MASSZÁZS Szaunaházban elektromos masszázsfotel díjmentesen rendelkezésre áll. Programozással kapcsolatban kérje munkatársunk segítségét!

Masszőr közreműködésével – szobájában – svéd, frissítő, gerincregenerációs, nyirok, lágy csontkovácsolás, fiatalító arcmasszázs és indiai fejmasszázs kérhető időpont egyeztetésével. Kérje a recepción munkatársunk segítségét az időpont egyeztetéséhez!

MEDENCE Úszómedencénk 10 m X 6 m-es és 1,8 m mély; csak úszóknak ajánljuk. 14 év alatti gyermekek csak felnőtt felügyeletével használhatják! A medence vize nem fűtött, aktuális hőmérséklete az elhelyezett vízhőmérőn olvasható. A medence 8:00 – 21:00 között használható. A napozóterasz és a medence használatánál a csend és nyugalom elsődleges szempont a pihenni vágyók érdekében. Kérjük tartsák ezt tiszteletben!

Napozószékek, strandjátékok a szaunaházban találhatók.

MINIBÁR,

ITALOK HŰTÉSE

Minibár a szobákban nem kialakított. Kiegészítő étkezésként a Recepción napközben snack és sajttál rendelhető. A szobákban a nyári időszakban biztosítunk hűtőszekrényt, a többi időszakban ezt külön kérésre tudjuk biztosítani. Távozás után a hűtőben hagyott italokat/ételeket megsemmisítjük.
NYITVATARTÁS Személyzet/recepció: 7:00 – 21:00 óra

Étterem: 8:00 – 21:00 (igény szerint: 24:00) óra

Medence, jakuzzi/Szaunaház: 8:00 – 21:00 óra

ORVOS Központi segélyhívó: 112; Mentők: 104

Orvosi ügyelet: + 36 22 372 226

 

PARKOLÁS Az épületek előtti köves részen (halszálkás parkolással) 10 -12 jármű, a hosszú épület mögötti területen 10-12 jármű parkolása biztosított a nem őrzött parkolóban. Öntözőrendszer működéséből adódóan az esetleges vízfröcskölésért elnézést kérünk!
PAPUCS Vendégeink számára kérésre, térítés ellenében papucsot biztosítunk. Keresse a recepción!
PÁRNA Amennyiben alvási szokásai eltérnek az általunk biztosított párna méretétől, minőségétől úgy igyekszünk alternatívát biztosítani a párna cseréjével. Kérjük jelezze kérését a személyzetnél! Célunk pihenésének mind teljesebb biztosítása.
PÓTÁGY Standard (kétszemélyes) szobáink nem pótágyazhatók. Az Ecce Home, Kékfrankos, Zweigelt és Zenit lakosztályokban van lehetőség + 1 férőhely biztosítására pótágy jelleggel, amely 160X200 cm fekvőfelületté alakítható. Igény esetén, kisgyermek részére utazóágyat tudunk biztosítani.
RÁDIÓ Televízión keresztül, a csatornaválasztó gombok használatával. Továbbiakban lsd. Televízió használatnál!
RECEPCIÓ 7:00 – 21:00 óráig
REGGELI Páskom Vendégház éttermében 8:00 – 10:00 óráig biztosítjuk büféasztalról, falusias helyi termék kínálattal. Meleg ételeinket kérésre frissen készítjük el, ezért kérjük jelezze a felszolgálónak kívánságát. Kávét, Capuccinót szintén frissen készítjük prémium minőségű kávéból.

Egyedi igény esetén ettől eltérő időpontban is, melyet kérünk előre egyeztetni. A szobaár tartalmazza a büféreggelit.

RENDKÍVÜLI ESET Rendkívüli probléma felmerülésekor forduljon azonnal a recepcióhoz vagy a +36 30 4003450 számon kérje a segítséget!
RÉGIÓS ÉTELEK, Ízek, Borok Éttermi kínálatunkban megtalálható.
RUHÁZAT Szakadásokhoz, gombfelvarráshoz a recepción ingyenesen varrókészlet áll rendelkezésre. Kérésre vasalót, vasalóállványt biztosítunk.
SPORT Sportolásra a szaunaház melletti gyepterület a kijelölt terület. A szaunaházban megtalálja az alábbi Sporteszközölet: foci, foci bója, röplabda, tollaslabda, frizbi. Használják egészséggel!
SZÁMLA A megrendelt szolgáltatások/ fogyasztások ellenértéke fizetendő a helyszínen távozáskor készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Végszámlába a küldött előleget elszámoljuk.

Előleg utalásánál, illetve egyedileg egyeztetett esetben van mód átutalásra.

SZAUNA Szaunaházban található 8 – 10 személyes finn szauna. Használata ingyenes, szaunalepedőt a pihenőtérben megtalálja. Amennyiben nincs bekapcsolva a szauna, várható felfűtési ideje 35 perc. A szauna 4 óra használat után automatikusan lekapcsol, ezért ki-be kapcsolással újra kell indítani, ha igény van további használatára. (Kérje munkatársunk segítségét!) Kültéri medence és dézsazuhany járul hozzá az igazi szauna élményhez.
SZOBAKULCS Érkezéskor a recepciónál átadjuk a kulcsokat és bemutatjuk a foglalt szobát/lakosztályt. Kérjük, hogy tartózkodásuk ideje alatt tartsák maguknál a szobakulcsot (mivel éjszakai recepciós szolgálat nincs). Távozáskor kérjük a recepción leadni szíveskedjenek, KÖSZÖNJÜK!
TAKARÍTÁS Szoba árában napi szobatakarítás szolgáltatás szerepel. Három éjszaka utáni tartózkodásnál cseréljük a törölközőket és az ágyneműt. Ettől gyakoribb csere külön kérésre, plusz díjazás ellenében történhet.
TAKARÓ Plusz takarót kérésre biztosítunk, teraszon nyáresti beszélgetésez takarót kérésre a recepció biztosítja.
TELEFON Recepció: + 36 30 4003450

Adminisztárció/Értékesítés: + 36 30 362 1194

Tulajdonos: + 36 30 2762323

Orvosi ügyelet: + 36 22 372 226

Központi segélyhívó: 112

TISZTÁLKODÁSI SZEREK Szobákban alapbekészítést talál (szappan, tusfürdő/sampon, kozmetika korong, fülpiszkáló). Amennyiben egyéb eszközökre lenne szüksége a recepción található kínálatból igényelheti (fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek).
TÖRÖLKÖZŐ Törölköző cseréjét 3 éjszaka után díjmentesen, ennél előbbi cserét igény esetén díjazással biztosítjuk. Strandoláshoz, napozáshoz külön törölközőt nem tudunk biztosítani.

Szaunához lepedő a szaunaházban található.

TV Vendégházunk készülékein – tudatosan – kevés adó fogható. A tájékoztatóban megtalálja a csatorna kiosztását, a távirányító használati tájékoztatóját. Technikai segítséget kérje munkatársainktól!
VARRÓKÉSZLET Kérésére a recepción megtalálja.
VÁSÁRLÁS/

helyi üzletek

Lajoskomáromban CBA élelmiszer üzlet, dohánybolt és több kis bolt működik 6:00 – 18:00 óra között.

Enyingen Penny, Lidl és CBA üzlet 6:00 – 21:00 nyitva.

 

Vegye fel a kapcsolatot Velünk!
ÜZEMELTETŐ

GASZTRO-99 Kft.

Számlaszám:

TAKARÉKBANK (58100082-10013209)

IBAN: HU73 5810 0082 1001 3209 0000 0000 – SWIFT: TAKBHUHB

Bejelentkezés / Távozás

Érkezés nap 15 órától

Távozás nap 11 óráig

Elérhetőségek

8136 Lajoskomárom, Ozorai utca (3781 Hrsz)

Telephone: +36 30 4003 450

Foglalással kapcsolatos információ és segítség:

(H-P 8:00 – 15:00 óra): +36 30 362 1194

Telefon: +36 30 362 1194
8136, Lajoskomárom, Ozorai utca (3772/2 Hrsz)
NTAK nyilvántartási szám: PA21000078