SZOLGÁLTATÁSI TÁJÉKOZTATÓ A-Z

AKADÁLYMENTESÍTÉSVendégházunkban egy mozgáskorlátozottak számára kialakított lakrész található, ez a ZWEIGELT lakrész.
AJÁNDÉK UTALVÁNYKérjük, amennyiben Ajándék Utalvány felhasználásával kívánja rendezni a számlát, ezt érkezést követően – számla kiállítása előtt – jelezze a recepción. Amennyiben foglaláskor közli az utalvány számát, eltekintünk a foglaló összegétől.
ÁGYAK ELRENDEZÉSELehetőség, hogy az ágyak franciaágyas elhelyezési módját – külön kérésre –megváltoztatjuk. Igényét kérjük előre jelezni!
ÁGYNEMŰ CSEREAz ágyneműt és a törölközőket 3 naponta cseréljük (heti kétszer). Gyakoribb igény esetén felár ellenében biztosítjuk. Igényét jelezze a recepción!
BANK- és HITELKÁRTYÁKA recepción mód van a készpénzes fizetés mellett bankkártyás, hitelkártyás; SZÉP kártyás fizetésre.
BEJELENTKEZÉS – ÉRKEZÉSVendégeink 15:00 órától – 20:00 óráig foglalhatják el a szobákat / lakrészeket. Étterem részben található recepciós pultnál adjuk át a kulcsokat. Kérjük, hogy a kulcsokat tartsák maguknál és csak távozáskor adják le a recepción!
BIZTONSÁG – ÉRTÉKMEGŐRZÉSKérjük – a biztonság érdekében – mindig zárja be a szobát, használja a széfet. A szobákban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni. A házban éjszakai portaszolgálat nincs. Probléma esetén kérjük, hívja a +36 30 4003450 vagy a 107-es számot. A szobában felejtett értéktárgyakat 30 napig megőrizzük, kérésre és a költség vállalása mellett postázzuk a megadott címre.
CIPŐÁPOLÁSSzobákban bekészítve megtalálja a szükséges eszközöket.
CSOMAGMEGŐZÉSÉrkező és távozó vendégek részére biztosítjuk 24 órára a csomagok megőrzését. Igényét jelezze a recepción!
CSOPORTOS VENDÉGFOGLALÁSHa Ön Csoportos foglalás keretében vendégünk, a szállás díját egy összegben a foglalást bonyolító személlyel tudjuk elszámolni. Kérjük előre jelezze, ha egyéni fogyasztását a szobaszámlára kéri felszámolni!
DOHÁNYZÁSVendégház teljes területe nemdohányzó. Dohányzásra csak az arra kijelölt helyeken van lehetőség (ezek a terasz részek). Felhívjuk figyelmét, hogy a szobákban történő dohányzás esetén 15000,- Ft/szoba extra takarítási díjat számolunk fel!
ELUTAZÁS /TÁVOZÁSElutazás napján a szoba 11:00 óráig áll a vendégeink rendelkezésére.

 

ÉTKEZÉSVendégházunkban étteremi helyiség működik, a szobákban kérjük mellőzzék az étkezést..
ÉTTEREMÉttermünk 35 fő befogadására alkalmas.

REGGELI naponta 8:00 és 10:00 óra között büféasztalról,

EBÉD igény esetén a szolgáltatást a Lajoskomárom központjában működő ERESZ ÉTTEREM biztosítja hétköznapokon 14:00 óráig.

Hétvégén (szombat-vasárnap) a helyszínen (PÁSKOM étterme) 12:00 – 14:000 A’la Carte kínálattal

Vacsora naponta 18:00 – 21:00 óra között A’la Carte kínálattal

Aktuális kínálatunkat a fali krétatáblán tüntetjük fel. VACSORA: minden nap 18:00 órától a Páskom Éttermében rendelkezésre áll.

ÉTELALLERGIA, KÜLÖNLEGES ÉTRENDKérésre biztosítjuk, igényét jelezze a recepción/éttermünkben!
FITNESS / SPORTVendégházunkban és környékén több sportolási lehetőség biztosított (Nordic Walking, futás, úszás, labdarúgás, tollas, kerékpározás). Kérje munkatársunk tájékoztatását a konkrét lehetőségről! A rendelkezésünkre álló sportszereket ingyenesen biztosítjuk.
FIZETŐESZKÖZKészpénz (forint, euro) bankkártya, hitelkártya, SZÉP kártya. Átutalást csak előre utalással (díjbekérővel) tudjuk elfogadni, továbbá az előleg átutalásánál.
FÜRDŐKÖNTÖSFürdőköntös használata díjtalan, melyet korlátozott számban tudunk biztosítani. Kérjük jelezze igényét munkatársunknál!
GYEP, PARKFENNTARTÁSHeti 3 alkalommal vágjuk a park gyepszőnyegét. Igyekszünk vendégeink pihenését legkevésbé zavarni e munkafolyamattal. A reggeli időszakban tájékoztató táblán jelezzük, mely időpontban tervezzük a fűnyírást. Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük, amennyiben mégis zavarnánk a nyugalmat!

Öntöző rendszerek évszaktól és időjárástól függően jellemzően 22:00 és 6:00 óra között működnek.

GYERMEKFELÜGYELET / VIZES LÉTESÍTMÉNYEK HASZNÁLATAÜzleti filozófiánk és adottságaink okán Vendégházunk nem gyermekbarát hely. Számunkra elsődleges a csend és nyugalom biztosítása a felnőtt vendégek számára. Vízi létesítményeink, wellness részlegünk gyermekek számára felügyelet nélkül veszélyesek, ezért használatuk 14 év alatt szülői felügyelet mellett és korlátozottan a vendégházzal történő egyeztetéssel lehetséges. Tisztelettel kérjük megértésüket!
GYÓGYSZER, KÖTSZERAmennyiben gyógyszertári termékekre lenne szüksége, kérje munkatársunk segítségét a recepción. Vény nélküli alap gyógyszerekkel, kötszerekkel rendelkezünk. Hétköznapokon Lajoskomárom központjában Gyógyszertár üzemel.
HAJSZÁRÍTÓMinden fürdőszobákban és a szaunaházban is megtalálható.
HÁZI KEDVENCEK (kutya, macska, egyéb)Vendégházunk háziállatokat nem fogad.
HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁS / ROVAROK, SZÚNYOGOKSzobai termosztátok alap hőmérséklet beállítása 20-21 °C téli időszakban. Kérje munkatársunk segítségét az ettől eltérő állításhoz. Nyári időszakban helyiségeink csak részben légkondicionáltak, ezért rovarhálóval ellátott ablakokon tudjuk a szellőztetést megoldani. Vendégházunk a természet része, ezért környezetünkben szúnyogok, rovarok élnek; a fény vonzza őket. A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy a nem rovarhálós nyílászárókat (ajtókat) tartsák csukva. Megértésüket Köszönjük!
INTERNETA vendégház teljes területén ingyenes WI-FI internet áll rendelkezésre. KÓDJA: panzio2015
ISTENTISZTELETLajoskomáromban Evangélikus, Római Katolikus és Református gyülekezetben zajlik aktív hitélet. Három templomban vasárnapi napon 10 – 11 órai kezdettel látogathatók az istentiszteletek és mise.
JAKUZZIVendégeink pihenését szolgálja a 6 személyes kinti és a 3 személyes beltéri jakuzzi. Használata díjmentes. Kérje munkatársunk segítségét a kezeléssel kapcsolatban! Kérésükre munkatársaink a megrendelt italokat a medencénél felszolgálják. Kérjük az üvegpoharak használatát nagy körültekintéssel tegyék a sérülések elkerülése miatt! 14 év alattiak csak szülői felügyelettel használhatják!
KERÉKPÁR KÖLCSÖNZÉSA Páskom Cottage**** vendégei részére korlátozott számban, térítési díj nélkül kerékpárokat biztosítunk, amelyek a település és közvetlen környezetében saját felelősséggel használhatók. Kérjük, hogy távolabbi uticélokra ne használják, mert a műszaki mentést és a vagyonvédelmet nem tudjuk biztosítani.
KIRÁNDULÁSOKKörnyékbeli helyekről, aktuális kulturális programokról a recepción elhelyezett kiadványokból, honlapunkról (www.paskom.hu) és munkatársainktól tájékozódhat.
KIJELENTKEZÉS / TÁVOZÁSA szoba távozás napján 11:00 óráig áll a vendégek rendelkezésére. Távozáskor a Recepciónál tudják a szállás és a fogyasztás díját kifizetni készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Kérjük nem feledjék a szobakulcsokat leadni! Köszönjük!
KLÍMABERENDEZÉSKlímával felszerelt helyiségeinkben a berendezések nem kapcsolnak le automatikusan, ha elhagyják a lakrészt. Kérjük a jó gazda gondosságával kapcsolják ki és be, illetve határozzák meg az ideális hőfokot. Köszönjük!
KONFERENCIA14 fős kis konferencia terem áll rendelkezésre, melynek felszereltsége: projektor, vetítő vászon, flipchart. A teremhez egy teakonyha tartozik, hűtővel, kávégéppel, poharakkal. Használat díját egyedi ajánlat tartalmazza.
KULCSKérjük, hogy a kulcsokat tartsák maguknál és csak távozáskor adják le a recepción! Kulccsal kapcsolatos probléma esetén keresse a recepciót!
MASSZÁZSSzaunaházban elektromos masszázsfotel díjmentesen rendelkezésre áll. Programozással kapcsolatban kérje munkatársunk segítségét!

Masszőr közreműködésével – szobájában – svéd, frissítő, gerincregenerációs, nyirok, lágy csontkovácsolás, fiatalító arcmasszázs és indiai fejmasszázs kérhető időpont egyeztetésével. Kérje a recepción munkatársunk segítségét az időpont egyeztetéséhez!

MEDENCEÚszómedencénk 10 m X 6 m-es és 1,8 m mély; csak úszóknak ajánljuk. 14 év alatti gyermekek csak felnőtt felügyeletével használhatják! A medence vize nem fűtött, aktuális hőmérséklete az elhelyezett vízhőmérőn olvasható. A medence 8:00 – 21:00 között használható. A napozóterasz és a medence használatánál a csend és nyugalom elsődleges szempont a pihenni vágyók érdekében. Kérjük tartsák ezt tiszteletben!

Napozószékek, strandjátékok a szaunaházban találhatók.

MINIBÁR,

ITALOK HŰTÉSE

Minibár a szobákban nem kialakított. Kiegészítő étkezésként a Recepción napközben snack és sajttál rendelhető. A szobákban a nyári időszakban biztosítunk hűtőszekrényt, a többi időszakban ezt külön kérésre tudjuk biztosítani. Távozás után a hűtőben hagyott italokat/ételeket megsemmisítjük.
NYITVATARTÁSSzemélyzet/recepció: 7:00 – 21:00 óra

Étterem: 8:00 – 21:00 (igény szerint: 24:00) óra

Medence, jakuzzi/Szaunaház: 8:00 – 21:00 óra

ORVOSKözponti segélyhívó: 112; Mentők: 104

Orvosi ügyelet: + 36 22 372 226

 

PARKOLÁSAz épületek előtti köves részen (halszálkás parkolással) 10 -12 jármű, a hosszú épület mögötti területen 10-12 jármű parkolása biztosított a nem őrzött parkolóban. Öntözőrendszer működéséből adódóan az esetleges vízfröcskölésért elnézést kérünk!
PAPUCSVendégeink számára kérésre, térítés ellenében papucsot biztosítunk. Keresse a recepción!
PÁRNAAmennyiben alvási szokásai eltérnek az általunk biztosított párna méretétől, minőségétől úgy igyekszünk alternatívát biztosítani a párna cseréjével. Kérjük jelezze kérését a személyzetnél! Célunk pihenésének mind teljesebb biztosítása.
PÓTÁGYStandard (kétszemélyes) szobáink nem pótágyazhatók. Az Ecce Home, Kékfrankos, Zweigelt és Zenit lakosztályokban van lehetőség + 1 férőhely biztosítására pótágy jelleggel, amely 160X200 cm fekvőfelületté alakítható. Igény esetén, kisgyermek részére utazóágyat tudunk biztosítani.
RÁDIÓTelevízión keresztül, a csatornaválasztó gombok használatával. Továbbiakban lsd. Televízió használatnál!
RECEPCIÓ7:00 – 21:00 óráig
REGGELIPáskom Vendégház éttermében 8:00 – 10:00 óráig biztosítjuk büféasztalról, falusias helyi termék kínálattal. Meleg ételeinket kérésre frissen készítjük el, ezért kérjük jelezze a felszolgálónak kívánságát. Kávét, Capuccinót szintén frissen készítjük prémium minőségű kávéból.

Egyedi igény esetén ettől eltérő időpontban is, melyet kérünk előre egyeztetni. A szobaár tartalmazza a büféreggelit.

RENDKÍVÜLI ESETRendkívüli probléma felmerülésekor forduljon azonnal a recepcióhoz vagy a +36 30 4003450 számon kérje a segítséget!
RÉGIÓS ÉTELEK, Ízek, BorokÉttermi kínálatunkban megtalálható.
RUHÁZATSzakadásokhoz, gombfelvarráshoz a recepción ingyenesen varrókészlet áll rendelkezésre. Kérésre vasalót, vasalóállványt biztosítunk.
SPORTSportolásra a szaunaház melletti gyepterület a kijelölt terület. A szaunaházban megtalálja az alábbi Sporteszközölet: foci, foci bója, röplabda, tollaslabda, frizbi. Használják egészséggel!
SZÁMLAA megrendelt szolgáltatások/ fogyasztások ellenértéke fizetendő a helyszínen távozáskor készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Végszámlába a küldött előleget elszámoljuk.

Előleg utalásánál, illetve egyedileg egyeztetett esetben van mód átutalásra.

SZAUNASzaunaházban található 8 – 10 személyes finn szauna. Használata ingyenes, szaunalepedőt a pihenőtérben megtalálja. Amennyiben nincs bekapcsolva a szauna, várható felfűtési ideje 35 perc. A szauna 4 óra használat után automatikusan lekapcsol, ezért ki-be kapcsolással újra kell indítani, ha igény van további használatára. (Kérje munkatársunk segítségét!) Kültéri medence és dézsazuhany járul hozzá az igazi szauna élményhez.
SZOBAKULCSÉrkezéskor a recepciónál átadjuk a kulcsokat és bemutatjuk a foglalt szobát/lakosztályt. Kérjük, hogy tartózkodásuk ideje alatt tartsák maguknál a szobakulcsot (mivel éjszakai recepciós szolgálat nincs). Távozáskor kérjük a recepción leadni szíveskedjenek, KÖSZÖNJÜK!
TAKARÍTÁS

Szoba árában napi szobatakarítás szolgáltatás szerepel. Három éjszaka utáni tartózkodásnál cseréljük a törölközőket és az ágyneműt. Ettől gyakoribb csere külön kérésre, plusz díjazás ellenében történhet.

A lakrészek nem rendeltetés szerű használatából adódóan extra takarítási díjat számolunk fel, ami 30.000 Ft/ alkalom.

TAKARÓPlusz takarót kérésre biztosítunk, teraszon nyáresti beszélgetésez takarót kérésre a recepció biztosítja.
TELEFONRecepció: + 36 30 4003450

Adminisztárció/Értékesítés: + 36 30 362 1194

Tulajdonos: + 36 30 2762323

Orvosi ügyelet: + 36 22 372 226

Központi segélyhívó: 112

TISZTÁLKODÁSI SZEREKSzobákban alapbekészítést talál (szappan, tusfürdő/sampon, kozmetika korong, fülpiszkáló). Amennyiben egyéb eszközökre lenne szüksége a recepción található kínálatból igényelheti (fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek).
TÖRÖLKÖZŐTörölköző cseréjét 3 éjszaka után díjmentesen, ennél előbbi cserét igény esetén díjazással biztosítjuk. Strandoláshoz, napozáshoz külön törölközőt nem tudunk biztosítani.

Szaunához lepedő a szaunaházban található.

TVVendégházunk készülékein – tudatosan – kevés adó fogható. A tájékoztatóban megtalálja a csatorna kiosztását, a távirányító használati tájékoztatóját. Technikai segítséget kérje munkatársainktól!
VARRÓKÉSZLETKérésére a recepción megtalálja.
VÁSÁRLÁS/

 

Lajoskomáromban CBA élelmiszer üzlet, dohánybolt és több kis bolt működik 6:00 – 18:00 óra között.

Enyingen Penny, Lidl és CBA üzlet 6:00 – 21:00 nyitva 

Vegye fel a kapcsolatot Velünk!
ÜZEMELTETŐ

GASZTRO-99 Kft.

Számlaszám:

TAKARÉKBANK (58100082-10013209)

IBAN: HU73 5810 0082 1001 3209 0000 0000 – SWIFT: TAKBHUHB

Bejelentkezés / Távozás

Érkezés nap 15 órától

Távozás nap 11 óráig

Elérhetőségek

8136 Lajoskomárom, Ozorai utca (3781 Hrsz)

Telephone: +36 30 4003 450

Foglalással kapcsolatos információ és segítség:

(H-P 8:00 – 15:00 óra): +36 30 362 1194

Telefon: +36 30 362 1194
8136, Lajoskomárom, Ozorai utca (3772/2 Hrsz)
NTAK nyilvántartási szám: PA21000078