Páskom Bisztró
Helyi ízek, modern bistro hangulatban
Bisztró éttermünk a házias ízek és a modern gasztronómia találkozásának tökéletes helyszíne. Célunk, hogy minden fogásunkban visszaköszönjön a környék hagyományos ízvilága, miközben modern gasztronómiai megoldásokkal tesszük még különlegesebbé az étkezés élményét. A frissesség és a minőség az elsődleges szempont, ezért ételeink nagy részét helyi termelőktől származó, szezonális alapanyagokból készítjük.
Étlap
Az étlapot jelenleg frissítjük. Kérjük látogasson vissza később.
ELŐÉTELEK, LEVESEK
Kacsamáj terrine, cseresznye, házi kalács
4.500 Ft
Vietnámi marha húsleves (PHO)
3.400 Ft
Eperkrémleves, túrógombóc, mentás eperragu
2.900 Ft
FŐÉTELEK
Sült paradicsomos tagliatelle parmezánnal, rostonsült csirkemell
5900 Ft
Pankó morzsában sült Balatoni ponty filé, sült lemezes burgonya, házi remulád
5700 Ft
Rose kacsamell, édesburgonya, rozmaringos körte
6200 Ft
Sertés pofa pörkölt, lecsós tarhonya, marinált zöldségek
5800 Ft
Faszénen sült mázas szegy, fóliás burgonya, citrusos friss saláta
6300 Ft
DESSZERTEK
Rákóczi túrós pohárban, pálinkás sárgabarack sorbet
3200 Ft
Málnás tiramisu, citromos sorbet
3200 Ft
A’ la carte étlapunk változatos fogásokkal várja vendégeinket, legyen szó a reggeliről vagy egy hangulatos vacsoráról. Klasszikus és újragondolt ételeinkben a hazai ízvilág és a kreatív tálalás találkozik, hogy minden falat élmény legyen.
Páskom Bisztró
REGGELI
EGY TÖKÉLETES NAP A REGGELIVEL KEZDŐDIK!
A PÁSKOM COTTAGE**** reggelit ennek jegyében készítjük. 8:00-tól 10:00 óráig terített büféasztal várja az alábbi ételekkel:
Fentiek mellett – kérésére – meleg tojásos ételeket készítünk (tojásrántott, ham and eggs, tükörtojás, bundás kenyér). Minőségi HERZ kávé és tea választék, narancs juice, joghurtok és müzli teszi teljessé a kínálatot.
SPECIÁLIS ÉTREND ESETÉN KÉRJÜK IGÉNYÉT ELŐRE JELEZZE!
A reggelit a szállásdíj ára tartalmazza.
Páskom Bisztró
SAJTOK ÉS BOROK
HELYI TERMELŐKTŐL KIVÁLÓ MINŐSÉG
A reggeli büféasztalra és az étteremben a helyi és környékbeli termelőktől érkeznek az alapanyagok, mint például a tojás, a sajtok, a lekvárok, a szörpök, a füstölt húskészítmények, az idény jellegű gyümölcsök és zöldségfélék.
A szőlőtermesztés hagyománya szervesen kapcsolódik Lajoskomárom település Fülöp-hegyi dűlőjéhez, az itt élő gazdálkodók mindennapi tevékenységéhez. A falu 1802. évi alapítását, hamarosan követte a szőlőhegy beültetése.
A helyi kézműves borok fő fajtája a Rizling, a Zenit és Zweigelt. Ragaszkodva a helyhez és annak hagyományaihoz a Páskom Cottage**** delux szobáit a helyi borokról neveztük el. Ezeket a borokat helyben kóstolhatják vagy egy-egy Fülöp-hegyi séta alkalmával nyitott pincékre találva bármelyik termelő szívesen kínálja a betérőt.
Időpont: 2025. március 18.
Esemény leírása Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam laoreet viverra urna, et iaculis arcu malesuada et. Quisque vestibulum mauris quis sapien ultrices, eget rutrum leo scelerisque. Etiam quis pretium justo. Quisque ut justo consectetur, semper velit at, vestibulum ligula.
Időpont: 2025. március 18.
Esemény leírása Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam laoreet viverra urna, et iaculis arcu malesuada et. Quisque vestibulum mauris quis sapien ultrices, eget rutrum leo scelerisque. Etiam quis pretium justo. Quisque ut justo consectetur, semper velit at, vestibulum ligula.
Kapcsolat
Páskom Terra Kft. 2025 © Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF